Links

Meer nuttige informatie over Costa Rica vindt u bij onderstaande links.

Algemene informatie

costarica.startpagina.nl
Een veelzijdige pagina over Costa Rica met informatieve over reizen, hotels, weer en verkeer, diverse toeristische locaties en gezondheid.

costaricastart.webklik.nl
Duidelijke en informative startpagina met links naar veel onderwerpen over Costa Rica. De site heeft ook een verzamelpagina met leuke videos.

costaricavirtualguide.com
Uitgebreide informatie over reizen in Costa Rica en tips om zelf u reis te organiseren. De site is onafhankelijk en promoot duurzaam toerisme in Costa Rica.

costaricastartpagina.goedbegin.nl
Site met bijzonder veel  links naar informatie over Costa Rica, zoals reizen, hotels, B&B, de nationale parken, excursies, kaarten, weer, etc.

therealcostarica.com
Bijzonder veel praktische informatie over het leven in Costa Rica, voor emigranten en toeristen die langer in Costa Rica willen verblijven.

Nieuws en cultuur

ticotimes.net
Engelstalige site met een actueel overzicht van het belangrijkste nieuws en de evenementen in Costa Rica, geillustreerd met kleurrijke fotos.

clubholandescr.com
Site van de Nederlandse Vereninging in Costa Rica, welke culturele evenementen organiseert voor Nederlanders die verblijven in Costa Rica.

atenasonline.com
Spaanstalige website met actuele informatie over Atenas en omgeving. Ook kunt u vinden weleke evenementen er plaatsvinden.

Natuur

costarica-nationalparks.com
Engelstalige informatie over de national parken van Costa Rica, zoals de locatie en toegang van de parken en gedetaileerde informatie over flora en fauna.