Over ons

Costa Rica Rental Homes (CRRH)
Costa Rica Rental Homes verhuurt en beheert vakantiewoningen in Costa Rica. Aan de huurders worden aanvullende diensten aangeboden om het verblijf in Costa Rica zo aangenaam mogelijk te maken. Onze kwaliteit is gebaseerd op onze ruime ervaring.

Huren
Wilt u een vakantiewoning huren, kijk dan op onze aanbodpagina. Al uw gewenste woning niet in ons bestand voorkomt, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij kunnen u helpen uw droomwoning te vinden en bemiddelen bij de huurovereenkomst.

Verhuren
Heeft u een woning in Costa Rica op een aantrekkelijke locatie en wilt u deze verhuren? neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u bij het vinden van een geschikte huurders en het aangaan van een huurovereenkomst.

Vakantieplanning
Costa Rica Rental Homes kan u van dienst zijn bij het voorbereiden van uw vakantie. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden van meerdaagse tours, hotelreserveringen en excursies.

Onze medewerkersCosta Rica Rental Homes_Milena
In Costa Rica is Milena uw consulent en gastvrouw. Vanwege haar Zuid-Amerikaanse achtergrond en 8 jaar ervaring in Nederland, is zij goed bekend met de talen en de verschillen in culturen en dagelijkse gewoonten.

Ook voor cursussen in de Spaanse taal, natuurfotografie of andere activiteiten kan Milena u van dienst zijn.