Vakantie woningen

Casa 'Esmeralda'

ORINAS - Sfeervolle en ruime vrijstaande woning met een mooie tuin. Schaduwrijke ballustrade aan de voorzijde en een patio met jacuzzi.

IMG_5431R.jpg

Casa 'Miraflor'

ATENAS - Een gezelige woning met fraai uitzicht en eigen tuin met parkeerplaats. Zeer geschikt voor wie niet veel ruimte nodig heeft. Gelegen op een heuvel in rustige omgeving.

IMG_5467R.jpg

Casa 'San Jose'

ATENAS - Leuke vrijstaande woning met tuin, overdekt terras aan voorzijde en achterzijde, veel privacy, eigen toegangspoort en parkeerplaats op eigen terrein.

IMG_5758R.jpg

Casa 'Monica'

ATENAS - Sfeervolle bungalow op een bijzondere en landelijke locatie. Vrijgelegen met grote tuin, ideaal voor rust- en natuurgenieters.

IMG_5800R.jpg

Appartement 'Sarita'

ATENAS - Nieuw en mooi appartment gelegen op de eerste verdieping, met een mooi uitzicht. Appartement heeft eigen entree en parkeerplaats.

IMG_5510R.jpg

Appartement 'Sisi'

ATENAS - Een nieuw en comfortabel appartement, gelegen op de begane grond en vlakbij het centrum van Atenas.

IMG_5553R.jpg

Casa 'Nora'

ATENAS - Comfortabel en landelijk gelegen bungalow met veel uitzicht en een overdekt terras. Ideaal voor de echte liefhebbers van rust en natuur.

IMG_5608R.jpg

Casa 'Dalicia'

ATENAS - Sfeervolle en luxe vrijstaande woning met groot terras met mooi uitzicht. Een luxe interieur en het meubiliair maken deze woning extra aangenaam.

IMG_5619R.jpg

Appartement 'Manuela'

ATENAS - Leuk appartement met fraai aangelegde tuin, een terras met indrukwekkend uitzicht en een mooi zwembad.

IMAG0105_BURST002R.jpg

Casa 'Gemela I"

ATENAS - Luxe en comfortable bungalow met grote tuin, ruim terras en aangelegde tuin rondom. Binnen sfeervol ingericht.

IMG_5733R.jpg

Casa 'Gemela II'

ATENAS - Luxe en comfortable bungalow met grote tuin en zwembad, ruim terras en aangelegde tuin rondom. Binnen sfeervol ingericht.

IMG_5739R.jpg

Casa 'Buena Vista'

ATENAS - Luxe bungalow met spectaculair uitzicht, mooie tuin en groot zwembad. De woning is bijzonder licht, biedt uizicht vanuit de zitkamer en heeft een sfeervolle inrichting.

IMG_5807R.jpg

Casa 'Blanca'

ATENAS - Eenvoudige bungalow gelegen op een mooie locatie net buiten Atenas. Van binnen is de woning erg licht. Ondanks dat de woning niet groot is,biedt deze ruimte.

IMG_5862R.jpg

Casa 'Amarilla' - resort Paraiso Verde

ATENAS - Bungalow gelegen op een klein bungalow park. De woning is voorzien woonkamer met open keuken en slaapgelegenheid. Vrij gebruik van mooi zwembad.

IMG_5872R.jpg

Casa 'Rosada' - resort Paraiso Verde

ATENAS - Bungalow gelegen op een klein bungalow park. De woning is voorzien woonkamer met open keuken en slaapgelegenheid. Vrij gebruik van mooi zwembad.

IMG_5884R.jpg

Casa 'Verde' - resort Paraiso Verde

ATENAS - Bungalow gelegen op een klein bungalow park. De woning is voorzien woonkamer met open keuken en slaapgelegenheid. Vrij gebruik van mooi zwembad.

IMG_5898R.jpg

Casa 'Miranda'

ATENAS - Ruime en sfeervolle woning niet ver van het centrum. Als extra is de woning voorzien van een jacuzzi.

IMG_6356R.jpg

Cabanas 'Theresa' - resort Finca Huetaras

ATENAS - Ruime en sfeervolle woningen (cabanas) gelegen op resort. Verschillende typen, ook geschikt voor verbljf van meerdere personen.

IMG_5671R.jpg

Cabinas 'Don Francisco' - group accomodation

ATENAS - Accomodatie voor indivuele personen, echtparen of groepen. Het complex is heeft een restaurant en zwembad en sportgelegenheden. Bijzonder vriendelijke medewerkers.

IMG_5945R.jpg