Overwinteren in Costa Rica

Overwinteren in een zomers klimaat
De winter doorbrengen in een warm en gastvrij en  land, voor veel Nederlanders is dit een jaarlijks terugkerende wens. Misschien denkt u daaarbij niet meteen aan een land als Costa Rica, maar eerder aan een van de  Zuid-europese landen. Dat komt omdat de mogelijkheden van Costa Rica bij veel mensen nog onbekend is. Voor ons een reden temeer om Costa Rica onder uw aandacht te brengen als een unieke overwinter bestemming. Costa Rica Retirement Overwinteren in Costa Rica geeft u de mogelijkheid om een tijd van het jaar in een aangenaam zomers klimaat door te brengen. Voor velen  heeft dit een gunstige invloed op de algemene gezondheid. Daarnaast kunt u tijdens uw verblijf het land Costa Rica stap voor stap ontdekken op het gebied van natuur en cultuur met een groot aanbod van unieke bezienswaardigheden.

Waarom Costa Rica?
Costa Rica wordt ook wel het Zwitserland van Midden-Amerika genoemd. Wat is hiervan de bijzondere reden? Costa Rica heeft vanwege hoogteverschillen ook verscheidene klimaten. Dit varieert  van tropisch warm aan de kust tot aangenaam koel in de hogergelegen gebieden. De omgeving en het koele aangename klimaat in het gebied van Central Valley doet daarbij sterk denken aan Zwitserland. costa-rica-retirement2 Daarnaast is Costa Rica ook bekend als een van de meest stabiele en welvarende landen van Midden Amerika. De bevolking van Costa Rica, Ticos zoals zij zichzelf graag noemen, zijn doorgaans erg vriendelijk en gastvrij. Naast het Spaans spreekt een groot deel van de bevolking gesproken ook het Engels. Dit maakt het ontdekken van Costa Rica een stuk makkelijker. Niet voor niets brengen veel mensen uit de Verenigde staten en Canada hier graag de winter door.

Wat zijn de mogelijkheden?
Wilt u in Costa Rica enkele maanden ‘’overwinteren’’ of een paar weken verblijven?  Bij Costa Rica Rental Homes kunt u een  bungalow of appartementen huren tegen een aantrekkelijke prijs. Wij regelen voor u de huurovereenkomst van uw accomodatie naar keuze en informeren u uitgebreid over de voorwaarden. Daarnaast bieden wij een ruim assortiment aan ondersteunende  diensten zodat u zonder zorgen en optimaal van uw verblijf in Costa Rica kunt genieten.

vacation-rental-house-costa-rica